Fotovangogh.nl: Een nieuwe website voor de fotografiewedstrijd ‘Van Gogh’

Er is een nieuwe website gelanceerd voor de fotografiewedstrijd ‘Van Gogh’, genaamd fotovangogh.nl. Deze website biedt een online platform waar fotografen en amateurfotografen hun foto’s kunnen insturen voor de wedstrijd, die geïnspireerd is op het werk van de beroemde schilder Vincent van Gogh.

De website is ontworpen om de deelname aan de wedstrijd zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Fotografen kunnen zich eenvoudig registreren op de website en hun foto’s insturen in een van de vijf categorieën: landschap, portret, stilleven, abstract en natuur.

Naast het insturen van foto’s biedt de website ook een sectie met nieuws en informatie over de wedstrijd en de inspiratiebron, Vincent van Gogh. Deelnemers kunnen ook hun inzendingen volgen en de winnaars worden op de website bekendgemaakt.

De lancering van fotovangogh.nl is een geweldige kans voor fotografen om hun vaardigheden en creativiteit te tonen en deel te nemen aan een wedstrijd die een eerbetoon is aan een van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis. Doe mee en stuur jouw foto’s in voor de wedstrijd op fotovangogh.nl!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Fotovangogh.nl: Een nieuwe website voor de fotografiewedstrijd ‘Van Gogh’”

  1. Een WordPress reageerder avatar

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met modereren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie